Monday, June 21
Shadow

鄭啟泰珍惜眼前人打算情人節再婚| 蘋果日報 – 香港蘋果日報

鄭啟泰與瑪姬今天在觀塘舉行「我們的90年代Live Show」,鄭啟泰在現場吹奏色士風,他笑言跟瑪姬相識20年,指對方未畢業已到電台上班,當時正是坐在他旁邊,多年來看着她出道,而一直以來二人合作無間,就連瑪姬要他在自己MV當醜角也在所不辭。

瑪姬則爆大家相識多年,鄭啟泰過往的「經典戀情」她也知得一清二楚,更爆他的現任女友成功收服這位浪子,並指他有意結婚,鄭啟泰說:「係有打算嘅,已經拍咗10年拖,呢個女朋友係征服到我,我係會服從嘅,個女(跟前妻黎海珊育有一女)都好接受佢。以前係有經典啲嘅戀情,細個貪玩,而家要珍惜,本來舊年想結婚嘅,但疫情咁搞唔掂,希望今年結,想開心啲,最好可以大排筵席,刺激下經濟大搞。」問到可趕及情人節結婚?鄭啟泰說:「好多人都叫我呢日,因為我2月13日生日,係好提議嘅,為自己人生同對方做啲嘢。」

而瑪姬今年會繼續經營她的網購生意與音樂發展,望今年會有所驚喜。

—————————–

《蘋果》英文版免費試睇:了解更多

英文版已登錄《蘋果》App,立即下載/ 更新iOS / Android

—————————–

支持蘋果深度報道,深入社區,踢爆權貴,即Like蘋果專題及調查組FB專頁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *