Monday, March 8
Shadow

賈曉晨忙湊女宣布「不用考慮接戲了」 重溫多個經典性感角色 – 香港01

最後更新日期:2020-12-14 17:55

JJ賈曉晨2016年同樊少皇結婚後,先後誕下2個囡囡,粉絲都好期待佢復出拍戲,但睇嚟要失望啦。一打二湊住兩個囡囡嘅JJ,呢日喺微博宣佈:「我不用考慮接戲了。」

賈曉晨(JJ)已經係兩女之母。(賈曉晨微博圖片)

01最賞睇娛樂大獎」即日起至12月23日接受投票喇,答埋簡單問題,隨時贏最新5G手機12 Pro!

湊住3歲大囡「小飯兜」及今年9月出世的細女「小飯團」,38歲嘅JJ每日都過得好充實,呢日佢喺微博留言話:「為何沒人告訴我養兩個BB責任如此巨大、辛苦異常!看來又要有很長時間我不用考慮接戲了。」

湊住兩個囡囡,JJ賈曉晨話隔離期間都由朝忙到晚。(賈曉晨微博)

38歲嘅JJ係回族美女,2006年參加《美女廚房》成為「美少女廚神冠軍」,2007年憑《味分高下》中味之天使「梳打」走紅,之後歌影視三線發展,喺TVB期間參演過唔少劇集,包括《缺宅男女》、《耀舞長安》、《飛虎》、《怒火街頭2》、《名媛望族》、《法網狙擊》、《戀愛季節》、《情逆三世緣》以及《好心作怪》等,憑精緻五官演盡美女角色,2012年高峰期一年播出6套有份參演嘅劇集,不過產後就專心相夫教女。

點擊睇賈曉晨嘅作品:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *